Modellprogram Princess Yachts

Princess Yachts erbjuder båtar mellan 40 – 130 fot.

Princess påbörjade sin resa år 1965, då i en gammal industribyggnad i Plymouth. Idag är Princess ett av världens mest framgångsrika bolag inom båtbranschen med över 3000 anställda och en stor varvsanläggning som täcker över 1,1 miljoner kvadratfot i yta.

Princess modellprogram är uppdelat i olika klasser, V-klass, F-klass, S-klass, X-klass, Y-klass, M-klass och R-klass. Totalt erbjuds 22 olika modeller med sina unika egenskaper och användningsområden. Här kan du läsa mer om vad som skiljer de olika klasserna åt och vad de har för respektive egenskaper.

Vill du läsa mer i detalj om varje modell kan du besöka vår Princess-sida här.

- V-KLASS -

En sportigare serie båtar från Princess som med djup v-botten hög prestanda. Kombinera detta med dynamisk körglädje och högsta möjliga kvalitet garanterar oförglömliga stunder till havs.
V-Klass modeller sträcker sig från den moderna och sportiga V40 genom den utsökta och populära V50 som även finns i en öppen version kallad V50 open. Vidare erbjuds den helt nya Princess V55 som ger unika möjligheter till individualiserade konfigurationer och en sömlös passage mellan ”ute” och ”inne”. För de som kräver det lilla extra finns modellerna V60 och V65 där man har fångat linjerna av de mindre båtarna i programmet men med utrymmen likt en stor yacht. Flaggskeppet V78 är en yacht likt ingen annan, denna båt är för de som söker det absolut bästa en yacht i den här storleken kan erbjuda. Princess V78 är båten för de riktigt stora äventyren och långa resorna.

Läs mer om Princess V-klass här. 

- F-KLASS -

Upplev Princess F-klass, smarta och moderna flybridgebåtar med klassledande utrymmen och prestanda. En serie båtar som för många är synonymt med Princess Yachts.
F-klass sträcker sig från den nya modellen F45, vilket är en mycket flexibel och bekväm kompakt yacht med stort fokus på ”on-water” komfort och upplevelse. Denna modell må vara minst i F-klassen men tack vare innovativa och effektiva lösningar har den mycket generösa innerutrymmen. Nästa modell i F-klassen är Princess F50 som bjuder på prestanda och en dynamisk körupplevelse samt utrymmen i klass med betydligt större yachter. Princess F55 är nästa storlek och denna båt har stora fönsterpartier och stora flexibla innerutrymmen vilka ger de ombord en lugn och behaglig upplevelse både vid färd och när man är i hamn. För de större sammanhangen och fler gäster ombord finns Princess F62. Denna båt är byggd på ett sätt som normalt bara återfinns hos betydligt större båtar. Flaggskeppet i F-klassen är Princess F70, en kompromisslös Yacht med både prestanda och utrymme som på allvar utmanar Yachter i betydligt större storlekar. Princess F70 är också en Yacht som verkligen förkroppsligar Princess Yachts nya formspråk.

Läs mer om Princess F-klass här.

- S-KLASS -

Princess S-klass erbjuder ett sportigare alternativ till F-klass, med båtar som bygger på V-modellen men begåvats med en ”Sportbridge”. Modellerna sträcker sig från sportiga och coola S62 och S66 till det ultimata flaggskeppet S78.

Läs mer om Princess S-klass här.

- Y-KLASS -

Upplev en ny värld av yachting med Princess Y-klass.

Läs mer om Princess Y-klass här.

- X-KLASS -

Ett helt nytt koncept i Yachtdesign, en Super Flybridge Yacht som helt skriver om reglerna för hur en yacht i denna storlek kan användas. Inget äventyr är för stort eller för långt bort för Princess X-klass.

Läs mer om Princess X-klass här.

- M-KLASS -

Princess M-klass är symbolen för Princess Yachts. Över 50 års erfarenhet av hantverk och båtbyggarkonst som har förfinats in i ett flaggskepp av absolut världsklass. Vackra proportioner, personifierade detaljer är bara några av de saker Princess M-klass kan erbjuda.

Läs mer om Princess M-klass här.

- R-KLASS -

Princess R-klass är skapt ur det absolut senaste från Princess fabriken, helt nya material samt teknik och ingenjörskonst som vänder upp och ner på regelboken.

Läs mer om Princess R-klass här.

 

Vill du veta mer om Princess Yachts eller vill du komma till vår utställningshall för en personlig visning. Kontakta oss på info@inamarin.se eller ring tel +46 (0)8 732 03 60. 

 

Du kan även kontakta oss via vårt formulär nedan då hör vi av oss till dig. 

Kontakta mig

 

Verifikation