OM OSS

- INA MARIN -

Vi började vår historia år 1975. I början leddes verksamheten från ett kontor i grundaren Bo Millstams privata hem. Som agent för Princess Yachts, med en växande marknad utökades verksamheten snabbt. Detta tog så småningom INA MARIN till nya lokaler precis vid havet i Viggbyholm/Täby. Härifrån kunde man utöka verksamheten ytterligare. Medan företaget växte och större lokaler skaffades blev Bo och INA MARIN namn starkt förknippade med Princess i Sverige.

INA Marin deltog på alla båtmässor och skaffade sig ett stort nätverk av kunder vilka genom åren fortsatt att köpa de nya modellerna Princess haft att erbjuda.

År 2006 blev INA MARIN återförsäljare för de finska Minor båtarna. Ett välkommet tillskott av en båttyp som passar mycket bra i det svenska klimatet. Minor heter numera Sargo och fortsätter att utvecklas till att vara de kanske mest genomtänkta och välbyggda hyttbåtarna på marknaden.

År 2010 lämnade Bo över den operativa delen av verksamheten till sin son Thomas som har jobbat i företaget i nästan 30 år.

Under år 2014 byggdes de nuvarande unika lokalerna med kanske en av Sveriges finaste marinor och INA MARIN fortsätter att utvidga sin verksamhet med nya och gamla Princess yachts och Sargo ägare.

År 2019 har INA MARIN sålt sin 1000:e Princess Yacht och vi är världens äldsta Princess återförsäljare. Vi fortsätter in på 2020 talet med lika höga ambitioner och fokus på kundservice samt med intresse för nya tekniker och digital närvaro.

Vi kommer att fortsätta att skriva Princess yachts och Sargo boats historia.

VAD VI ERBJUDER

Princess Yachts

Vi är återförsäljare för det legendariska märket Princess Yachts. Deras historia började i Plymouth/England år 1965. Sedan dess har konstant vuxit och idag tillhör de en av världens mest framgångsrika företag inom båtbranschen.

SARGO Boats

Vi är återförsäljare för Sargo Boats. Ett Finskt varumärke som funnits sedan 1967. Sargo erbjuder det bästa inom hyttbåtar.

Båtplatser

Vi har nog en av Sveriges finaste marinor. Här erbjuder vi båtplats för båtar mellan 6 - 20 meter. Det finns både el och vatten tillgängligt för samtliga platser.

Begagnade båtar

Vi tar ofta inbyten därför har vi alltid ett bra urval av begagnade båtar för de flesta behov. Vi kontrollerar noga båtarna och de levereras alltid rekonditionerade.