INA MARIN + Princess Yachts = 45 år

Mar 25, 2020 | News

 INA MARIN har varit återförsäljare för Princess Yachts sedan 1975.   Detta gör oss till världens äldsta Princessåterförsäljare.

INA MARIN är det företag i världen som har sålt Princess Yachts allra längst. Detta är vi väldigt stolta över. Stolta över att få förtroendet av en av världens mest framgångsrika och moderna motorbåtstillverkare att saluföra och distribuera deras produkter. Med ett så långt samarbete och så många års erfarenhet av Princess Yachts vågar vi påstå att vi förmodligen kan dessa fantastiska båtar bättre än någon annan. Sedan starten har vi faktiskt sålt över tusen (1000) Princess båtar.

Vår fina marina ligger i Täby/Viggbyholm, precis vid Stora Värtan. Här har vi förutom en nybyggd utställningshall där vi alltid har båtmässa med fina nya och begagnade båtar, även stor marina med över 150 platser. Vi erbjuder även vinterförvaring till våra kunder med fullservice och trygg och säker uppställning på vår mark.

Välkommen in till oss!

v78 exterior white hull 01 1 scaled