Princess båtar har länge varit synonymt med vackra linjer och välplanerade utrymmen. De båtar Princess bygger idag står utöver det, även för innovation, prestanda och modern byggteknik. Tillsammans med ett rejält utökat modellprogram genom åren har gjort Princess till ett av världens största, och mest framgångsrika båttillverkare.

Tack vare ett så stort utbud av modeller tillsammans med, snudd på, oändliga valmöjligheter finns det alltid en Princess för varje dröm, behov och ändamål. Detta ställer också krav på oss som säljer och marknadsför båtarna, det krävs stor förståelse och kunskap för de olika modellerna för att kunna vägleda köpare tryggt i rätt riktning.

Vi på INA MARIN har varit återförsäljare för Princess sedan 1975, detta gör oss till världens äldsta återförsäljare. Genom åren har vi sålt över 1000 nya Princess båtar! Kunskap kommer med erfarenhet och vi tror att med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att på bästa sätt, hitta rätt båt med rätt tillbehör och utrustning.

Här kan ni se alla båtar Princess Yachts bygger idag, från den sportiga och omåttligt populära Princess V40, till den banbrytande Superflybridge båten Princess X95.

X CLASS

Super Flybridge Yacht

Y CLASS

Motor Yachts

F CLASS

Flybridge Yacths

S CLASS

 

Sportbridge Yacths

V CLASS

 

Sports Yacths