SARGO 45 i produktion!

Mar 15, 2022 | News

SARGO 45 i produktion! Varvet i Finland går för högvarv med att sätta ihop den allra första SARGO 45. Denna coola allvädersyacht kommer att erbjudas i flera olika specifikationer. Bland annat kommer den att finnas med antingen Volvo Penta DPI-drev, eller med Volvo Penta IPS-drev. Valbart är också 2 eller 3 hytter för att möta flera olika önskemål och behov.

Vi på INA MARIN räknar med att få hit vår första SARGO 45 under hösten 2022. Detta är helt klart en stor satsning för varvet och det visar verkligen att de på allvar satsar på att bli en viktig aktör för hyttbåtar även över 36-fot.

Vill ni läsa mer om SARGO 45 kan ni göra det här.

Vill ni läsa mer om Volvo Penta DPI och IPS gör ni det här

SARGO 45 produktion
SARGO 45 Produktion
SARGO 45 exterior pictures