Princess ställer ut sju båtar i Düsseldorf

Jan 26, 2023 | News

Princess båtar ställs ut

Just nu pågår båtmässan i Düsseldorf för fullt och Princess Yachts ställer ut inte mindre än sju båtar. I vanlig ordning har Princess en mycket fin och påkostad monter som faktiskt är mässans största. Vi på INA MARIN är såklart på plats och visar gärna upp de utställda båtarna i montern.

För att boka en visning av en Princess kan man kontakta oss via mejl eller telefon. Den största nyheten på mässan i år var världspremiären och avtäckningen av helt nya Princess S72. Se gärna hur det såg ut i klippet nedan. 

Mejladressen är: info@inamarin.se eller ring vår växel: 08 732 03 60. 

Utöver Princess S72 ställs följande båtar ut:

Princess Y85

Princess X80

Princess S62

Princess F65

Princess F45

Princess V40

Mer info om mässan: https://www.boot.com/