Nya bilder på Princess S72

Mar 6, 2023 | News

Att nya Princess S72 hade världspremiär på båtmässan i Düsseldorf är det förhoppningsvis ingen som har missat! På plats i Princess stora monter var det stort uppbåd med både kunder och press. Nu har Princess äntligen släppt nya bilder från interiören och den gör ingen besviken… Precis som övriga båtar från Princess har man även i denna lagt ner mycket fokus på vacker design, fina sjöegenskaper och behaglig boendekomfort. I Princess S72 bor upp till 8 personer mycket bekvämt i 4 hytter, ytterligare 2 personer inkvarteras i crew cabin längst akterut. Drivlinan kommer från MAN och finns i två olika alternativ, 2 x 1650 hk eller 2 x 1800 hk, båda V12 med rak axel. Med det stora motoralternativet får Princess S72 en toppfart på ca 36 knop. Klicka här för att läsa mer.